Guiden – Allt elevråd och elevkårer kan göraGuiden – Allt elevråd och elevkårer kan göra

Susanna Bollhem, Maximilian Byström m.fl.
290 kr exkl moms
Häftad, 289 sidor
ISBN 9789197657020


Guiden - allt elevråd och elevkårer kan göra riktar sig till alla elever som är intresserade av att skapa en mer givande skolgång. Boken innehåller ett hundratal fotografier och detaljerade beskrivningar av omkring 150 enskilda verksamheter som elevrådet eller elevkåren kan skapa förutsättningar för på sin skola. Det är både en uppslagsbok som ger kunskap och en inspirationsbok som hjälper elever att själva dra igång verksamhet på skolan.

Guiden ger en introduktion till i stort sett all verksamhet som kan bedrivas av elever: skolkamper och materielförsäljning, skolmedia och påverkansarbete, kulturföreningar och idrottsföreningar, och allt annat som elever vill och kan göra. I guiden finns också mängder av konkreta tips och råd för hur enskilda verksamheter bäst bedrivs. Det gör att guiden hjälper läsaren att snabbt gå från tanke till handling.

I bokens redaktionsgrupp har flera kunniga personer ingått, bland annat Dany Kessel (Elevrådsboken), Niklas Delander (Elevskyddshandledningen) och Susanna Bollhem, fd ordförande för Sveriges Elevråds Centralorganisation.


Elevrörelsens förlag
Elevrörelsens förlag - info@elevrorelsensforlag.se - 08-644 45 00

Instrumentvägen 17, 126 53 Hägersten